İkinci Yedek Liste ve Boş Kalan Kontenjanlar Listesi İçin Duyuru

KIRŞEHİR AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ

PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI

İkinci Yedek Liste ve Boş Kalan Kontenjanlar Listesi İçin Duyuru

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı için, Üniversitemiz bünyesinde açılan Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programına, yedek listede yer alıp da kesin kaydını yaptırmayan adayların yerine, aşağıda belirtilen ikinci yedek listeden öğrenci alınacaktır.

PROGRAM

62

Felsefe

7

İkinci yedek listesinde yer alan adaylara, 22 Ekim 2021 Cuma Günü Saat 08:00 ile 12:00 arasında, Eğitim Fakültesi Binasında yer alan (1.Kat) Pedagojik Formasyon Birimine müracaat etmeleri durumunda, kesin kayıt hakkı tanınacaktır.

İkinci yedek listeden kayıt hakkı kazanan adayları görüntülemek için tıklayınız.

Kontenjanlarda yine de boşluk olması durumunda, aynı gün (22 Ekim 2021 Cuma Günü) 13:00 ile 16:00 saatleri arasında, aşağıdaki listede yer alan adaylara, bölümlerine/programlarına bakılmaksızın, önce gelen adaydan başlamak suretiyle, kesin kayıt hakkı tanınacaktır.

Boş kontenjan kalması durumunda kayıt yaptırabilecek aday listesini görüntülemek için tıklayınız.